Over de Kennisbank

De Biobased Economy vervult een belangrijke rol in de duurzame ontwikkeling van Nederland en biedt nieuwe kansen voor het bedrijfsleven. Via de kennisbank kunt u kennis vergaren en delen over de beschikbaarheid en toepassingsmogelijkheden van biobased materialen, producten en bouwconcepten. Samen versterken we zo de biobased economie.

Ruim 30 partijen in de bouwsector ondertekenden de green deal biobased bouwen. Deze producenten, architecten, adviseurs en kennisinstellingen delen hun kennis rond kansrijke mogelijkheden van biobased bouwen. Ook de ministeries van Binnenlandse Zaken (Wonen en Rijksdienst), Economische Zaken, en Infrastructuur en Milieu ondersteunen de green deal. De green deal is afgerond sinds maart 2016.

Voeg informatie toe aan de Kennisbank Biobased Bouwen

Inmiddels wordt deze kennisbank biobased bouwen door veel gebruikt door opdrachtgevers en studenten. Bouw ook mee aan de biobased economie en voeg uw project- of productbeschrijvingen toe aan deze kennisbank.

Nieuwe pagina’s en informatie voor promotie worden geplaatst tegen kostprijs. Variërend van € 25,- tot € 200,- ex BTW.  Vul het contactformulier in voor meer informatie.

Partners