Informatie delen op de Kennisbank Biobased Bouwen

De  kennisbank bio-based bouwen wordt veel gebruikt door opdrachtgevers, architecten en studenten. Bouw ook mee aan de bio-based en circulaire economie en voeg uw project- of productbeschrijvingen toe aan deze kennisbank.

Biobased materialen of uw circulaire bouwconcepten toevoegen

Verkoopt u een ‘groen’ bouwproduct of werkt u volgens het circulaire bouwen principe? Doe dan mee en vul onderstaand formulier in.  

Nieuwe pagina’s en informatie voor promotie worden geplaatst tegen kostprijs.
Richtlijn, prijspeil.januari 2024 exclusief btw, bij correct aanleveren:

  • nieuwsbericht of agendapunt € 25,-
  • projectpagina € 150,- eenmalig
  • bouwmarkt € 150,- voor 2 jaar. Verlenging inclusief wijzigingen € 100,- per jaar ex btw.
  • productpagina € 200,- voor 2 jaar. Verlenging inclusief wijzigingen € 100,- per jaar ex btw.

Voorwaarde voor deelname

Uw bedrijf,  project of product past in binnen de definities bio-based of circulair. Lees verder voor de definities wij hanteren voor bio-based en ‘groene’ circulaire producten.

Eerlijke productpresentatie

Bezoekers van deze site vinden bij de producten informatie over de samenstelling, de beschikbaarheid en toepassingsmogelijkheden van bouwmaterialen. Dit kunnen bio-based materialen zijn. Maar ook materialen van een natuurlijke oorsprong of producten die herbruikbaar zijn en daarbij  niet of weinig milieubelastend zijn. Hetzelfde geldt voor de projecten en bouwconcepten.

Het bijhouden en coördineren van deze Kennisbank wordt gedaan door Stichting Agrodome. De inhoud wordt door Centre of Expertise Bio-Based Economy (Avans/HZ), Wageningen Universiteit-FBR, ICDuBo Rotterdam en Stichting Agrodome geredigeerd. Opmerkingen en vragen over de informatie kunt u sturen naar Stichting Agrodome via het contactformulier.

Formulier

Belangstelling deelname

Afhankelijk van de informatie die u wilt delen op de kennisbank, sturen wij de benodigde formulieren of nemen contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.