Informatie delen op de Kennisbank Biobased Bouwen

Bij de producten vindt u informatie over de samenstelling, de beschikbaarheid en toepassingsmogelijkheden van bouwmaterialen. Dit kunnen bio-based materialen zijn. Maar ook materialen van een natuurlijke oorsprong of die herbruikbaar zijn en daarbij  niet of weinig milieubelastend zijn. Hetzelfde geldt voor de producten en bouwconcepten.

Wilt u ook uw biobased materialen of uw circulaire bouwconcepten toevoegen?

Nieuwe pagina’s en informatie voor promotie worden geplaatst tegen kostprijs. Variërend van € 25,- voor een nieuwsbericht tot € 200,- ex btw voor een productpagina (per 2 jaar, prijspeil februari 2022). Vul het contactformulier in voor meer informatie. Verlenging inclusief wijzigingen € 100,- per jaar ex btw.

Eerlijke productpresentaties

De  kennisbank bio-based bouwen wordt veel gebruikt door opdrachtgevers, architecten en studenten. Bouw ook mee aan de bio-based en circulaire economie en voeg uw project- of productbeschrijvingen toe aan deze kennisbank.

Meer weten?

Wilt u weten welke definities wij hanteren voor bio-based en ‘groene’ circulaire producten?   Lees meer ….

Het bijhouden en coördineren van deze Kennisbank wordt gedaan door Stichting Agrodome. De inhoud wordt door Centre of Expertise Bio-Based Economy (Avans/HZ), Wageningen Universiteit-FBR, ICDuBo Rotterdam en Stichting Agrodome geredigeerd. Opmerkingen en vragen over de informatie kunt u sturen naar Stichting Agrodome via het contactformulier.