Kunnen we u helpen?

Heeft u een bio-based product of project om toe te voegen aan deze kennisbank? Verkoopt u een ‘groen’ bouwproduct of werkt u volgens het circulaire bouwen principe? Past het in de definitie bio-based of circulair? Vul dan onderstaand formulier in met als onderwerp ‘toevoegen project’ of ‘toevoegen product’ en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Wilt u graag informatie delen over biobased of circulair bouwen? Stuur het agendapunt of artikel voor plaatsing. De kostprijs hiervoor is meestal niet meer dan € 50,- ex btw. Een projectpagina plaatsen kost € 150,- ex btw en een productpagina € 200,- ex btw voor een periode van 2 jaar (prijspijl 2023).

Voor vragen kunt u terecht bij Stichting Agrodome via onderstaand contactformulier. Uw persoonsgegevens worden veilig verstuurd.

Heeft u een vraag over een product of een project, dan sturen wij uw formulier door naar de leverancier of onderneming waarvan wij denken dat die uw vraag het beste kan beoordelen. Wij kunnen geen garantie geven over de waarborging van uw privacy over de verstrekte gegevens.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.