‘een vorm van overmoed’ (eerste duurzame woonwinkel)

Een geïllustreerd en actueel tijdsdocument over binnenhuisarchitectuur.

In diverse boekwinkels in de regio en in de Randstad wordt het boek ‘een vorm van overmoed’ te koop aangeboden. Een mooi boek is om te krijgen en om cadeau te geven.

Behalve geschiedenis is het boek een inspirerend en stimulerend voorbeeld voor het eigentijds vormgeven en duurzaam verbouwen & inrichten van je woon- en werkplek.

Dit wordt geïllustreerd met mooie foto’s van nog steeds eigentijdse ontwerpen voor duurzame interieurs en vernieuwende producten. Duurzaam wonen, verbouwen, kunst en cultuur komen samen in dit rijk geïllustreerde en mooi vormgegeven boek. Het inspireert om dromen waar te maken.

Een origineel cadeau voor liefhebbers van design & kunst en voor mensen met hart voor een duurzame schone wereld.

Het boek vertelt het verhaal van een eigenzinnig ontwerp- en adviesbureau voor binnenhuisarchitectuur met ecologische principes en een gratis spreekuur voor woonadviezen. Een kleurrijk document van een initiatief dat zijn tijd ver vooruit was.

Wil je het boek eerst bekijken?

Je kunt het boek vrijblijvend inzien, (en kopen) in een 7-tal winkels in de regio Arnhem, maar ook in Amsterdam en Rotterdam.

Online bestellen en laten bezorgen kan rechtsreeks bij de auteurs via onderstaande link met preview.

https://www.atelierfranssen.nl/vorm-van-overmoed-2/

Na bestelling ontvang je het boek per post inclusief een mooie boekenlegger van de woonwinkel.

De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Heb je het boek al je bezit, dan hopen we dat je er met plezier in gekeken en gelezen hebt. Je kunt dan deze brief als PDF samen met de flyer (beiden in de bijlage) doorsturen naar mensen waarvan je denkt die er een plezier mee te doen.