Van Biomassa kan je alles maken! Biobased Innovation Gardens

Biobased Innovation Gardens: Van biomassa kun je alles maken!

Sinds 2014 zoekt Biobased Innovation Gardens naar nieuwe kansen voor biobased materialen. Ieder jaar kwamen zij nieuwe planten tegen, van vlas tot tabak, van katoen naar Russische paardenbloemen. Niet alles slaagde, maar het proberen is uiteraard waar de Innovation Garden voor bedoeld is.

Maar nu zijn we zover dat zij kunnen zeggen: Van Biomassa kan je alles maken!

Maar we zijn er nog niet! Nu bent u aan zet: Hoe komt de markt in de beweging, en hoe zorgen we dat biobased gangbaar wordt.

Daarom organiseren zij op 5 juli de Biobased Innovatie Dag.

Op deze dag gaan ondernemers uit ons en uw netwerk informeren over de mogelijkheden die biobased producten bieden.

Graag nodigt Biobased Innovation Gardens u uit om op deze dag uw producten te promoten op de standhoudersmarkt van biobased Innovation Gardens.

Het programma is nog in beweging maar de contouren worden helder. Biobased Innovation Gardens gaat spreken over kansen en mogelijkheden. Onder ander met Gerrit Hiemstra, die zijn eigen huis van biobased materialen gebouwd heeft. Ook Stichting Agrodome is hierbij aanwezig. Meer informatie volgt.

Er zijn aan deze dag geen kosten verbonden.
Biobased Innovation Gardens wil u graag de mogelijkheid aanbieden als standhouder aanwezig te zijn, dat kan via onderstaande knop.

Ja, ik wil deelnemen als standhouder

Het project Biobased Innovations Gardens wordt gefinancierd door de BrancheOrganisatie Akkerbouw en de Provincie Zeeland.

Kaart niet beschikbaar