Seminar: Biobased bouwen

27
nov

Seminar: Biobased bouwen

Locatie: Greenworks acadamy, Apeldoorn

Tijden: 14:00 - 18:00 Meer informatie: Greenworksacademy seminar biobased bouwen

Greenworks organiseert een seminar over biobased bouwen. 

Er komen diverse sprekers (inleiders) tijdens deze middag. Waaronder ook Agrodome en EcoBouwNederland.

Seminar Biobased Bouwen; Natuurlijk!

Seminar Biobased bouwen, Natuurlijk!Het gebrek aan grondstoffen wordt in de nabije toekomst een grote uitdaging. Biobased bouwen biedt een oplossing. Daarbij worden op verantwoorde wijze grondstoffen uit hergroeibare bronnen gebruikt, zodat deze materialen beschikbaar blijven en bijdragen aan een hoogwaardige, comfortabele en gezonde leefomgeving. Comfortabel en gezond, omdat materialen bijvoorbeeld dampopen, warmte-accumulerend of vochtregulerend zijn. Bouwen met biobased bouwmaterialen past ook perfect binnen de biologische kringloop van de circulaire economie.

Tijdens het seminar zullen diverse sprekers u aan de hand van gerealiseerde projecten meenemen langs de uitdagingen welke bij biobased bouwen komen kijken. Op de vraag wat nu eigenlijk biobased bouwmaterialen zijn krijgt u antwoord d.m.v. korte pitches van leveranciers welke biobased producten vermarkten. Tijdens de workshoprondes gaat u met de trainers interactief aan de slag om de kansen van biobased bouwen te verkennen.

 Biobased-01-01-01Onderwerpen die aan bod komen

Aan de hand van praktijkvoorbeelden en demo’s gaan we in op:

  • Het gebrek aan grondstoffen in de nabije toekomst.
  • Wat biobased bouwen is en hoe u gebouwen biobased kunt bouwen
  • Het waarom van biobased bouwen en de voordelen voor mens en milieu
  • Hoe u comfortabele en gezonde gebouwen realiseert met materialen met dampopen, warmte-accumulerende en vochtregulerende eigenschappen

Wat levert het seminar u op?

U doet uitgebreide kennis op over biobased bouwen, bouwmaterialen en hun positieve  eigenschappen tijdens de productie, verwerking en toepassing. Zo beschikt u over alle benodigde kennis om zelf biobased te bouwen en ook uw klant of opdrachtgever hiervoor enthousiast te maken.

Voor wie

  • Bouwprofessionals
  • Opdrachtgevers
  • Architecten
  • Beslissers binnen bouwbedrijf

Meer informatie en aanmelden via greenworks academy.

 

Kaart wordt geladen...