Masterclass Biobased bouwen: dampopen maar toch luchtdicht!

Waarom zou je dampopen maar toch luchtdicht willen bouwen? Hoe kun je dat mogelijk maken? En wat heb je nodig voor een gezond en veilig bouwwerk met gegarandeerde luchtdichtheid?

Rothoblaas en NarrativA delen hun kennis en expertise over dit onderwerp graag met je tijdens een masterclass.

Samenvatting van deze Masterclass

WAT KUNT U VERWACHTEN?

In de afgelopen jaren zijn er veel innovaties geweest op het gebied van energie-efficiëntie voor de bouw van houten huizen. Het passiefhuis is een beproefd bouwconcept geworden en kan door velen over de hele wereld toegepast worden. Een goede luchtdichtheid is essentieel voor een passiefhuis, maar biobased materialen hebben ook baat bij een dampopen bouwschil.

Deze masterclass is bedoeld voor bouwprofessionals die zich willen verdiepen in integrale energie-efficiënte en biofilische bouwtechnologie.

Met deze masterclass willen we de belangrijkste factoren op je gebouwschil in theorie en praktijk benaderen en begrijpen door te doen. Het tweede deel van de dag is een workshop, waarbij de deelnemers een houten mock-up gebruiken om de producten en technieken te ervaren die nodig zijn voor een luchtdichte constructie van topkwaliteit.

PRAKTISCHE CURSUSINFORMATIE

Deze masterclass is uitverkocht  en vindt plaats op donderdag 4 juli 2024 in Houten. Het evenement begint ’s ochtends om 8:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Na de cursus is er een informele borrel om te netwerken en te borrelen tot 17:00 uur. Houd er rekening mee dat de cursus tweetalig zal zijn, in het Nederlands voor het NarrativA gedeelte en in het Engels voor het Rothoblaas gedeelte.

De investeringskosten voor deze volledige dag bedragen € 366,27- incl. boekingskosten en btw.