Dutch Design Week gaat uitsluitend door als virtueel festival

De Dutch Design week 2020 staan gedurende negen dagen wederom aal toonaangevende en vernieuwende design concepten centraal. In 2020 in een aangepaste versie uiteraard.

Dutch Design Week
17 tot en met 25 Oktober
Eindhoven

DDW Virtueel

Rekening houdend met de te verwachten impact van COVID-19 heeft DDW in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het ontwikkelen van een virtuele festival ervaring. In eerste instantie parallel aan de fysieke DDW, maar nu zal dit het internationale hoofdpodium worden.

Paulen: “Natuurlijk kan dit de fysieke week niet vervangen, maar we gaan met het virtuele programma verder opschalen om het ontwerpveld zoveel mogelijk ondersteunen bij het creëren van relevante verbindingen”.

De  organisatie gaat in afstemming met de ontwerp community en partners nader bepalen hoe dit vorm te geven.

Bio-based en circulaire bouw

Tijdens de DDW ontbreekt uiteraard de bio-based, circulaire bouw niet. Centraal is de expositie in the New Block. In dit voormalige laboratorium laat de Embassy Circular & Biobased Building onder de naam ‘’Exploded View’’ bezoekers kennismaken met bio-based en circulaire bouwmaterialen en -concepten.

Als partner van de Embassy C&BB is Agrodome hierbij aanwezig.

https://www.worlddesignembassies.com/embassies/circular-biobased-building/

Ook dit onderdeel zal alleen virtueel worden gepresenteerd. Op deze Kennisbank bio-based bouwen komt een paviljoen met samenvattingen van de producten.

 

Kaart niet beschikbaar