Congres Biobased voor buiten

20
mrt

Congres Biobased voor buiten

Tijden: 13:00 - 18:00 Meer informatie: BIOBASED voor buiten 

In deze tijd waarin het klimaat alarmerend snel opwarmt, is het van de hoogste urgentie dit proces te keren. In de bouw kunnen biobased materialen hierin een beslissende rol spelen. Deze materialen groeien niet alleen permanent bij, maar vormen ook een grandioze keten van CO2-opslagplaatsen. Duurzaam gecertificeerd hout is een goed voorbeeld: het is direct op grote schaal inzetbaar, omdat er al eeuwenlang ervaring mee bestaat. Maar ook andere biobased materialen dienen zich steeds meer aan.

Het congres Biobased voor buiten richt zich specifiek op de biobased ontwikkelingen in de buitenruimte. Daarbij valt te denken aan gww-toepassingen en aan tal van inrichtingselementen voor parken, tuinen en stedelijke ruimtes. Voor allen die werkzaam zijn in deze sector, is dit een onmisbaar congres: behalve aandacht voor de huidige stand van zaken trekt het óók lijnen naar de toekomst.  Zorg dat u er ook bij bent! 

Meld je gratis aan 

Sectoren
Sprekers en bezoekers zijn afkomstig uit de sectoren: gww, infrastructuur, landschapsarchitectuur en groenvoorziening. Hiertoe behoren niet alleen bedrijven, maar ook overkoepelende organisaties, overheden, en opleidingscentra.

Doelgroepen
GWW- en infrabedrijven, groenbedrijven, landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, ministeries EZ en IenM, provincies, gemeentes (in de regio van Cuijk), Green Deal ‘Biobased Producten voor Openbare Ruimte’, projectontwikkelaars, banken, Rijkswaterstaat, en onderwijsinstellingen.

Eventlocatie

Inspyrium
Beerseweg 45
5431LB Cuijk

Programma

Woensdag 20 maart 2019, 13.00-18.00 uur

13.00 u. Ontvangst, registratie
13.30 u. Welkom + uitleg programma dagvoorzitter Lodewijk Hoekstra van NL Greenlabel
13.45 u. Jaap van der Waarde (WNF)
14.10 u. Reinier van den Berg (SpeakOut, meteoroloog)
14.35 u. Paneldiscussie met sprekers
14.55 u. Uitleg vier deelsessies door dagvoorzitter
15.00 u. PAUZE
15.30 u. Eerste sessieronde
16.15 u. Tweede sessieronde
16.45 u. Samenvatting en zaaldiscussie belangrijkste punten deelsessies
17.00 u. Afronding met lijnen naar de toekomst
17.05 u. Borrel
18.00 u. Einde congres

Meer informatie over het congres op de website van BIOBASED voor buiten  

Kaart onbeschikbaar