31
jan
08:00 - 18:00

Tentoonstelling ‘Nieuwerwets Wonen in Utrecht: Terug naar de toekomst'

Tot 21 augustus 2024 is The Exploded View Materials & Methods weer te zien, in de tentoonstelling ‘Nieuwerwets Wonen in Utrecht: Terug naar de toekomst’ in het Stadskantoor.
Lees meer.
14
feb
00:00

Cursus: Sustainable Building with Timber

14 februari start de tweede editie van de MOOC cursus: Sustainable Building with Timber. Ontwikkeld door de TU Delft in samenwerking met Forest Stewardship Council geeft deze cursus alle belanghebbenden in de gebouwde omgeving de mogelijkheid kennis en vaardigheden op te doen die nodig zijn om het enorme potentieel van houtbouw te benutten.
Lees meer.
22
mei
00:00

ASBP UPCOMING EVENTS

Upcoming webinars (zoom) in May, June and July from ASPB
Lees meer.
22
mei
13:00 - 13:45

natureplus Late Lunch Sessions 2024

Deze lunchlezingen zijn in het Duits. Natureplus monatlichen Late Lunch Sessions 2024 : 22.05. | Runter mit der Heizlast! - Die energetische Sanierung
Lees meer.
8
jun
00:00

De WoonwijzerWinkel organiseert een viertal gratis themadagen

Meld je aan voor de gratis themadagen bij de WoonwijzerWinkel. De WoonwijzerWinkel deelt tijdens deze dagen graag hun duurzame kennis met je, om je te inspireren en te adviseren over de verschillende duurzame oplossingen om je leefomgeving te verduurzamen.
Lees meer.
13
jun
14:30 - 16:00

Webinar ASBP: How to Use Natural Paints and Finishes

Join Alliance for Sustainable Building Products (ASBP) and expert members of our Paints & Finishes Group for a practical ‘how to’ session on using natural paints and finishes, with case studies, demonstrations, top tips, FAQs and more.
Lees meer.
4
jul
08:30 - 16:30

Masterclass Biobased bouwen: dampopen maar toch luchtdicht!

Waarom zou je dampopen maar toch luchtdicht willen bouwen? Hoe kun je dat mogelijk maken? En wat heb je nodig voor een gezond en veilig bouwwerk met gegarandeerde luchtdichtheid? Rothoblaas en NarrativA delen hun kennis en expertise over dit onderwerp graag met je tijdens een masterclass.
Lees meer.