31
jan
00:00

Duits-Nederlandse wedstrijd Circulair Bouwen met geldprijzen

Doe ook mee met de Duits-Nederlandse wedstrijd Circulair Bouwen De bouwsector in Europa is goed voor de helft van alle gewonnen materialen, de helft van het totale energieverbruik, een derde van het waterverbruik en een derde van de afvalproductie. Dat kan en moet anders. Eind datum inleveren: 31 januari 2020
Lees meer.
11
feb
10:00 - 18:00

1st International Conference on Cellulose Fibres

Locatie: Maternushaus Köln, Keulen

New International Conference on Cellulose Fibres, the fastest growing fibre group in textiles, the largest investment sector in the bio-based economy and the solution for avoiding microplastics.
Lees meer.
17
mrt
00:00

Material district

Locatie: Ahoy, Rotterdam

Hét toonaangevende materiaalinnovatie-evenement voor R&D- en designprofessionals MaterialDistrict Rotterdam (voorheen Material Xperience) is het enige jaarlijkse evenement in Nederland dat materiaalfabrikanten en voorschrijvers van materialen uit alle sectoren van de ruimtelijke vormgeving (interieur, architectuur, tuin & landschap, leisure, meubel- & interieurbouw, en tentoonstelling, stage & decor) bij elkaar brengt.
Lees meer.
24
mrt
10:00 - 18:00

Building Holland: building the future together

Locatie: RAI Amsterdam, Amsterdam

Op Building Holland staan duurzaamheid en samenwerking centraal binnen de bouw- vastgoed- en installatiesector. Maak kennis met de nieuwste innovaties en koplopers op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. De hoofdthema’s op Building Holland 2020 zijn: Circulariteit, Energietransitie, Slim & Gezond en Pitch & Connect.
Lees meer.