30
nov
00:00

The Exploded View travels to Almere

Until 12 februari PRICE launches The Exploded View Materials & Methods at Windesheim University of Applied Sciences in Almere.
Lees meer.
10
dec
09:00 - 21:00

Webinar Circulair en Bio-based bouwen tot 22 januari

Hoe maak je de omschakeling naar circulair bouwen? In de praktijk heeft Circulair Bouwen een grote invloed op de manier waarop een gebouw tot stand komt. Dit begint al bij de tekentafel van de architect.
Lees meer.
9
feb
13:30 - 17:00

Congres: “Inko(p)pen!” Biobased

Voor kenniswerkers, hoogleraren en lectoren: Save the date voor het congres “Inko(p)pen!” Biobased. Met goede voorbeelden van woningbouwcorperaties.
Lees meer.
24
feb
14:00 - 17:00

ASBP Healthy Buildings Conference

ASBP is delighted to be joined by a number of speakers at the forefront of their professions, with talks on indoor air quality and healthy product research, important new health & wellbeing standards, and cutting-edge case studies.
Lees meer.
15
mrt
12:30 - 16:30

Greenworks academy: Seminar Circulair & Biobased bouwen

Tijdens het seminar zullen diverse sprekers u aan de hand van gerealiseerde projecten meenemen langs de uitdagingen welke bij circulair en biobased bouwen komen kijken. Tijdens de workshoprondes gaat u met de trainers interactief aan de slag om de kansen van circulair bouwen te verkennen.
Lees meer.
14
apr
00:00

The Exploded View Beyond Building

De installatie ‘The Exploded View Beyond Building’ was al te zien als centrale eyecatcher van The Embassy of Circular & Biobased Building tijdens de Dutch Design Week 2021 en komt in 2022 op de Floriade en nogmaals op de DDW. Wil je de circulair en biobased economie aanjagen, samenwerken/ experimenteren met andere pioniers en een breed publiek bereiken? Doe dan mee in de Embassy.
Lees meer.