21
mei
14:00 - 19:00

EcoBouwforum: veranderingsgericht bouwen

Op dinsdag 21 mei organiseert VIBE zijn EcoBouwforum (14u-18u30) in het Quantum Building te Gent. Het thema van deze editie is veranderingsgericht bouwen. Kenners uit het vak komen de aspecten toelichten tijdens een workshop, rondleiding, infosessie en een debat. Inschrijven op voorhand is een must want de plaatsen zijn beperkt!
Lees meer.
5
jun
14:00 - 18:00

Seminar: Circulair & Biobased bouwen

Bouwen met natuurlijke materialen en waardevolle grondstoffen hergebruiken. Een seminar van Greenworks. Met onder andere presentaties van Sissy Verspeek, Agrodome over biobased bouwmaterialen.
Lees meer.
12
jun
14:00

Congres: Bio-based in de circulaire weginfrastructuur

De ontwikkelingen en mogelijkheden van bio-based producten. Tijdens deze bijeenkomst leert u over de laatste ontwikkelingen rondom bio-based bouwmaterialen en producten, zowel voor de inrichting van de infrastructuur als alles er omheen.
Lees meer.
26
jun
00:00

3rd International Conference on Bio-Based Building Materials - ICBBM2019

The purpose of this international conference is to present the latest available scientific and technical information in the field of bio-based building materials, natural fibres, earthen ramped, innovative hybrid composites natural fibres, sustainable binders for sustainability and energy efficiency of buildings, life cycle analysis of bio-based building materials.
Lees meer.