23
sep
09:30 - 14:30

Themadag ICDuBo: Natuurlijke Materialen & Groen Dak

Locatie: ICDuBo, Rotterdam

Duurzaamheid is meer dan alleen energie. Verantwoord materiaal gebruik wordt een steeds belangrijker thema. Natuurlijke materialen zijn namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid!
Lees meer.
30
sep
10:00 - 17:00

Beleef 'Meet The Maker!'

Locatie: Spoor 8, Nistelrode

Tijdens dit 3-maandelijks evenement van Spoor-8 kunt u kennis maken met de makers van bijzondere duurzame producten en diensten.
Lees meer.
2
okt
Hele dag

MOOC Biobased Economy Introduction

De MOOC Biobased Economy gaat 2 oktober weer van start! Om de transitie naar een biobased economy mogelijk te maken zijn er meer experts nodig. Met de MOOC Biobased Economy Introduction biedt CoEBBE|MOOC jou de kans om laagdrempelig kennis te maken met het begrip biobased economy.
Lees meer.
4
okt
14:00 - 18:00

Cursus 'Biobased Ontwerpen & Bouwen'

Hoe ontwerp & bouw je een écht biobased gebouw? Er is steeds meer interesse in de mogelijkheden om met biobased materialen te bouwen. Dit komt omdat de bouwwereld  aan het veranderen is. Van een bedrijfstak die gebaseerd is op een lineaire benadering met fossiele grondstoffen en veel afval, in een moderne bedrijfstak die uitgaat van biobased oplossingen in een circulaire aanpak.
Lees meer.
27
nov
14:00 - 18:00

Seminar: Biobased bouwen

Locatie: Greenworks acadamy, Apeldoorn

Greenworks organiseert een seminar over biobased bouwen.  O.a. Agrodome en EcoBouwNederland verzorgen de inleiding tijdens deze middag. Zet de datum alvast in uw agenda. Het programma wordt later bekend gemaakt.
Lees meer.